Velkommen til åpen fagkveld onsdag 10. februar, fra kl 15-20 hjemme hos FINN i Grensen 5-7.

Link til påmelding: (Beklager men arrangementet er fullt.)

Før jul kom vi opp med en idé om å invitere til en fagkveld der vi skulle dele av våre FINNske erfaringer. Vi bestemte oss for å sjekke interessen for denne ideen ved å sende ut en forespørsel i sosiale medier. Vi fikk nesten 100 svar! Det har gjort oss ganske sikre på at det er interesse for en fagkveld på FINN, og vi har satt sammen et program basert på tilbakemeldingene vi mottok.

Tilbakemeldinger

alt text

Program

14:45 Dørene åpner
15:15 Velkommen til FINN v/ adm.dir Sondre Gravir
15:30 – 16:00 Brukerorientering og datadrevet produktutvikling
Hør om hvordan vi jobber for å forstå brukernes behov. Vi vil blant annet presentere hvordan vi jobbet med lanseringen av den nye FINN-plattformen og hvordan vi jobber med brukerinnsikt på Torget.
16:00 – 16:30 Matbit og drikke
16:45 – 17:45 Første gjennomkjøring av temaspor
18:00 – 19:00 Andre gjennomkjøring av temaspor
19:00 – 20:00 Enda mer mat og drikke!

Alle som deltar kan velge to av tre spor. Hvert spor varer én time, deretter rullering og én time til. Temasporene blir en blanding av lyntaler og diskusjon.

Link til påmelding: (Beklager men arrangementet er fullt.)

Temasporene

Spor 1:
Teknologi - kultur og organisering
Spor 2:
Produktutvikling
Spor 3:
Innovasjon og intraprenørskap
Hør om hvordan vi jobber for å ha landets ledende teknologimiljø. Vi vil bla. presentere veien til DevOps og hvordan vi reorganiserte 100 utviklere, transparent og inkluderende! Produktutvikling i teori og praksis. Vi vil presentere hvordan vi jobber innsiktsdrevet og målstyrt med å utvikle produkter som begeistrer Hør innovasjonshistorien vår og hvordan vi jobber for å opprettholde en sterk innovasjonskultur. Vi vil presentere både hva vi har lykkes med og ikke lykkes med. Her er det takhøyde og stort rom for læring!

Link til påmelding: (Beklager men arrangementet er fullt.)

Husk å merke hvilke to spor du ønsker å delta på, og om du blir igjen til mingling fra 19-20. Vi lover deg – det kommer til å bli en fin(n) kveld!

Tags: events