Åpen fagkveld 7. mars hjemme hos FINN - kl 15-20

For ett år siden åpnet vi dørene hjem til oss i Grensen for å dele våre erfaringer rundt hvordan vi jobber med produktutvikling. Vi fikk gode tilbakemeldinger på kvelden og nå ønsker vi å invitere til en ny fagkveld. Denne gangen blir agendaen mer rettet mot teknologien. Vi viser dere hvordan vi bygger og holder vedlike et av norges mest besøkte nettsteder.

Program

15:30 Velkommen til FINN ved Anders Skoe (adm.dir)
15:45 “Slik jobber vi i FINN”. 3 lyntaler som bør gi deg en bedre forståelse av hvordan vi jobber i FINN. Vi kommer blant annet innom organisering, strategi, arkitektur, devops, testing og kultur.
17:00 Introducing Node.js in an Enterprise. In this talk we will introduce Node.js and how we introduce it to a large enterprise in a safe way.
17:30 Beyond “Hello World”, handling complexity and organization in large systems. How architecture and organization come together to address the challenges we face at FINN.no. How we believe decentralised ownership and decision making can help improve development speed and product quality over time.
18:15 Maskinlæring, anbefalingsalgoritmer og datadrevne produkter Hvordan bruker FINN.no sine data til å lage gode produkter for brukerne sine? Hvilke datadrevne produkter har vi, hvordan lager vi anbefalinger for brukeren og hvordan forbedres algoritmene bak.
18:45 Hvordan vi flytter FINN.no ut i skyen Vi jobber for tiden med å migrere mikrotjenestene våre til en mer moderne, dynamisk skalerbar infrastruktur basert på Kubernetes. Hvordan gjør vi det, og hvordan sørger vi for at vi håndterer brukertrafikk og kan fortsette å levere endringer til prod 1000 ganger i uka mens vi migrerer.

Takk til alle som kom for en hyggelig kveld.

Presentasjoner

alt text

Tags: inspiration